پیش‌بینی بورس (دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴)| پس‌لرزه توقف واگذاری خودروسازان ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴) پیگیری عادی‌سازی پرونده ایران در FATF در اجلاس اوراسیا قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول (۴ خرداد ۱۴۰۴) شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا درباره واگذاری سهام ایران‌خودرو و سایپا اطلاعیه داد علت گران شدن قیمت سیمان چه بود؟ افزایش ۱۵ درصدی مصرف برق در خراسان رضوی در اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته پرداخت وام‌های خرد بدون مراجعه حضوری ۲۰۰ میلیون تومان پاداش برای معرفی استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز سقف جدید نگهداری ارز برای اشخاص مشخص شد (۴ خرداد ۱۴۰۴) ثبت سفارش جدید برنج از ۱۰ خرداد آغاز می‌شود خروج سنگین پول حقیقی از بازار سهام | خودرویی‌ها ترمز بورس را کشیدند (۴ خرداد ۱۴۰۴) مبارزه با ملخ در حدود چهار هزار هکتار از مزارع مشهد انجام شد شرکت‌های خراسانی در بورس؛ از خوش‌بینی تا واقعیت اکتشاف، مهم ترین چالش پیش روی توسعه معادن خراسان رضوی | ثروت خفته خراسان در دل زمین ایران پنجمین قدرت معدنی جهان | کشف ۲درصد گنجینه‌های معدنی ایران طلا و سکه امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۴ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۴ خرداد ۱۴۰۴) | دلار به کمتر از ۸۳ هزار تومان افت کرد مشکل بیمه کامیون‌داران حل خواهد شد | احتمال سه‌نرخی‌شدن سوخت کامیون‌ها جریمۀ روزانه ۱۰۰ هزار تومانی خودروهای بدون معاینه فنی خرید تضمینی گندم در خراسان‌رضوی از ۸.۵ هزار تن عبور کرد (۴ خرداد ۱۴۰۴) صدور کارت سوخت در کمتر از یک هفته | ثبت‌نام اینترنتی جایگزین مراجعه حضوری شد توقف واگذاری سهام ۲ شرکت بزرگ خودروساز ایران‌خودرو و سایپا در بورس (۴ خرداد ۱۴۰۴) چین، دو فروند هواپیمای کارکرده مسافربری را ۴برابر گران‌تر از قیمت واقعی به ایران فروخت جمع‌آوری کارت‌های سوخت از امروز استارت خورد (۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش مصرف آب با گرم‌شدن هوا | در تابستان باید منتظر جیره‌بندی آب در مشهد باشیم؟ طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان چه دستاوردی داشت؟ | گران‌فروشی نان‌های بی‌کیفیت زیر سایه طرح هوشمندسازی یارانه یک ماه گذشته نانوایی‌ها واریز شد | احتمال افزایش قیمت نان در آینده‌ای نزدیک قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار (۴ خرداد ۱۴۰۴) | آلبالو در مشهد چند؟
سرخط خبرها

بازار سرمایه سبزپوش می‌ماند؟ | پیش بینی روند شاخص کل بورس

  • کد خبر: ۱۴۱۳۳۳
  • ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۴
بازار سرمایه سبزپوش می‌ماند؟ | پیش بینی روند شاخص کل بورس
بر خلاف انتظار در پاییز شاهد عملکرد مثبت بازار سرمایه بودیم. بسته حمایتی دولت از بورس و طرح بیمه سبد سهام باز شد انتظارات درباره عملکرد شاخص های بورسی تا سال آینده بیش از نرخ سود بانکی باشد. اما این روند ادامه دار است و اعتماد از دست رفته مردم به بورس باز می‌گردد؟

به گزارش شهرآرانیوز، یک کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر اینکه حمایت‌های دولت و سازمان بورس از بازار سهام مثبت بوده و برای بازگشت اعتماد به بورس نیازمند تداوم حمایت‌ها هستیم، گفت: روند آینده بورس مثبت پیش‌بینی می‌شود و شاخص بورس می‌توان به راحتی به کانال یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد دست یابد.

مجید محمد علیزاده آرانی به بهبود روند این روزهای معاملات بورس اشاره کرد و افزود: شرایط بازار سهام در چند وقت گذشته بهبود یافته و از مدار رکود و ریزشی خارج شده است.

وی به تاثیر حمایت‌های دولت از بازار سهام تاکید کرد و گفت: اخیراً حمایت‌های دولت و سازمان بورس از این بازار مثبت بوده که این امر منجر به تغییر مسیر شاخص بورس و قرار گرفتن آن بر مدار صعود شد.

علیزاده آرانی به رشد قابل توجه صنایع و شرکت‌های بزرگ و شاخص ساز در چند روز گذشته اشاره کرد و ادامه داد: ارزیابی شاخص هم‌وزن در بازار نشان دهنده رشد این شاخص مانند شاخص کل است، بنابراین آغاز رشد در شرکت‌های بزرگ می‌تواند باعث همسویی شرکت‌های کوچک شود و آنها را بر مدار صعود قرار دهند.

این کارشناس بازار سرمایه اعتماد را به عنوان نیاز فعلی بازار عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذاران باید اطمینانی را نسبت به روند افزایشی و رشد بازار داشته باشند. شاخص بورس اکنون در مسیر رشد خود با مقاومتی همراه است که می‌تواند به‌راحتی از این مقاومت عبور کند و اهداف جدیدی را برای خود در نظر بگیرد.

وی معتقد است که کانال یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد شاخص بورس دور از دسترس نیست و انتظار می‌رود شاخص بورس به این کانال دست یابد.

عقب‌ماندگی بازار سهام از دیگر بازارهای سرمایه‌گذاری

علیزاده آرانی به عقب‌ماندگی بازار سهام نسبت به دیگر بازارهای سرمایه‌گذاری اشاره و بیان کرد: اگر رشد سایر بازارها را با بازار سرمایه مورد مقایسه قرار دهیم، می‌توان گفت که بازار سهام از دیگر بازارها عقب است و از جای رشد بسیار خوبی برخوردار است.

این کارشناس بازار سرمایه اعلام کرد که بازار ارز طلا و سکه در چند وقت گذشته رشد زیادی را تجربه کردند که این موضوع می‌تواند محرکی برای رشد بازار سرمایه باشد.

وی در خصوص سرمایه گذاری در بازار سهام، اظهار داشت: اگر سهامداران برای سرمایه‌گذاران دیدگاه بلندمدت دارند، می‌توانند از طریق مقایسه ارزندگی سهام شرکت‌های بورسی و ارزیابی شرکت‌هایی از سوددهی خوبی برخوردارند در این بازار سرمایه‌گذاری و اقدام به خرید سهام کنند.

علیزاده آرانی گفت: اکنون سهام، ارزان‌ترین دارایی برای سرمایه‌گذاری است، بنابراین افرادی که دارای نگاه بلندمدت برای سرمایه‌گذاری هستند می‌توانند اقدام به ورود سرمایه‌های خود در این بازار کنند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->